Otthon is kampányoltam

ikonÚJfalu.jpg

Miután végig járjuk a falukat, községeket, így került sor egy lakossági fórumra Dunaújfalun is. Kedden, 8-án Kosáry Judit és Szabolcs nagy sikert arattak énekükkel. A közönség nagy szeretettel fogadta Jutkát, hiszen ismerik a TV-ből, és kérdezgették tőle, hova valósi, majd vele énekelték a dalokat. Kosáry Szabolcs is hozta a formáját és gyönyörűen énekelt, a hallgatóság annyira élvezte a zenéjét, hogy majdnem elfelejtette a dal szövegét, Szabolcsnak még hozzá kell szoknia a sikerhez.
Újfalun Duray Rezső megköszönte anyunak és Csillának is a segítséget, hiszen az egész kampány alatt "hősiesen" tűrik a gyűrődést, anyu minden nap pogácsával lepi meg a közönséget és a virslit is általában ők főzik.
Mivel Újfalun volt a kampány, külön megköszöntem a sápiaknak, hogy ők is eljöttek, majd megpróbáltam magamról még valami újat mondani.
Utánam Pomichal István, majd Bárdos Gyula következett, a bemutatkozás fő része a párt programjának ismertetése is, valamint az aktuális politikai történések elemzése, amit a közönség mindig türelemmel hallgat végig.

Gujber László, megyei képviselő is arra biztatott mindenkit, hogy az MKP-ra szavazzon, és megköszönte a megyei választásokon ár leadott szavazatokat.

A programot ismét dalokkal zártuk, majd következtek a beszélgetések, a kampány annak ellenére, hogy hétköznap volt, egész jól sikerült, köszönöm mindenikek, hogy eljött.
És Nikinek a gyönyörű virágot, amit a szereplőknek csinált, akik enyhén szólva meglepődtek :).

Képek a galériában