Éberhardon, táncoltunk is

eb18.jpg

Tegnap volt az utolsó lakossági fórumunk, és azt kell mondanom, talán ez sikerült a legjobb hangulatúra, köszönet ezért Rigó Mónikának.
A program úgy kezdődött, mint másutt, Duray Rezső, járási elnök üdvözölt mindenkit, majd átadta a szót Mónikának, aki bemelegítésül mindenkit megénekeltetett. Majd bemutatkoztunk, Kollár László, én, Pomichal István, Bárdos Gyula, magamon jót nevettem, mert bakiztam egyet, de hát ez még talán belefér. Aztán mivel nem voltak kérdések Mónikánk énekelt, majd Fricike énekelt és táncolt, Moncsika is énekelt és táncolt, én csak csodálni tudom őket, hogy mennyire tehetségesek, ők talán úgy születtek, hogy tudtak énekelni és táncolni.
Majdnem elfelejtettem, Mónika kapott egy karikás ostort ajándékba, ami aztán még kapott szerepet az este folyamán, ugyanis az egyik nótánál behúzott engem táncolni, majd közös erővel rávettük a többi jelöltet is egy kis táncra és a közönségből is csatlakoztak hozzánk, és természetesen csatlakozott hozzánk Moncsika és Fricike is. Duray Rezső pedig kísérletezett az ostorral, hátha ő is tudja csattogtatni.
Remélem, szombaton éjszaka is ilyen jó kedvünk lesz.

Képek a galériában.